Blogg

Morten Krogvold skriver om ting som inspirerer ham og egne bilder.

Kjærlighet fra Ruter

 
 
Foto: Morten Krogvold.

Foto: Morten Krogvold.

 
 

Nå er en kampanje jeg har lagd for Ruter i gang!

Reklamebyrået SMFB skapte ideen: Mennesker møtes på tvers av bydelene i Stor-Oslo, fordi Ruter frakter oss effektivt og hurtig rundt.

Da jeg var barn på 50-tallet, vokste jeg opp på Lille Langerud ved Østensjøvannet. Hva som foregikk på Frogner, visste jeg knapt – Bærum var det samme som Bergen. Denne kampanjen skal vise frem mennesker som har møtt hverandre selv om de bor på forskjellige steder i Osloregionen.

Selve Oslo er ikke stor, men regionen er omfattende. Og det er store forskjeller i byen – fra Vestli til Holmenkollen er det cirka tolv års forskjell i levetid!

Castingen var viktig i denne kampanjen, som skal vise menneskelig nærhet. For første gang gjorde jeg et oppdrag i mitt hjemmeatelier – med hjelp av mine gode og profesjonelle venner Tomas Carlström og Tore Blindheim. Og ikke minst ga reklamebyrået og kunden meg trygghet og tillit!

Vår jobb var å formidle parenes nærhet og kjærlighet til hverandre. I et rom som var fremmed for modellene, måtte vi samarbeide og skape maksimal trygghet. Bare slik kunne vi klare å formidle vårt møte videre til publikum. Et veldig meningsfullt oppdrag!

Alle bildene vises på en utstilling på Oslo S første uka i april.

ruter-kampanje-kjarlighet-2019-all-photo-morten-krogvold.jpg