morten-krogvold-photo-trond-andersen_lr.jpg

Kalender

Kom på utstilling, meld deg på workshop eller få med deg andre spennende ting Morten Krogvold driver med.

Back to All Events

Morten Krogvold Workshop Trinn 1, Vågå


  • Vågå hotell 45 Vågåvegen Vågå, Oppland, 2680 Norway (map)

Skal du kun være med på én workshop med meg, er dette den viktigste. Det blir lange dager, kvelder og netter, og jeg krever konsentrasjon og entusiasme!

Fotografi er kunsten å være til stede, ikke minst i eget liv. Hovedtema på Trinn 1 er en grunnforståelse for hva fotografiet handler om – holdningen til det å skape. Undervisningen baserer seg også på andre kunstformer som film, musikk og tradisjonell billedkunst. Billedekritikk av egne bilder – både medbrakte og det som utføres under workshopen – er en vesentlig del av kurset. Vi har både teori og praksis hver dag og ender opp med en utstilling siste ettermiddag. Det er alltid en fabelaktig opplevelse!

Utstyret er ikke viktig, og man kan velge om man vil arbeide analogt (med film) eller digitalt. Vågå hotell har et stort og velutstyrt mørkerom der også de som aldri har vært i mørkerom før kan få prøve seg. Vi har også meget gode printere tilgjengelig. På alle workshoper har jeg med meg en fabelaktig stab som hjelper til med alle praktisk og tekniske utfordringer.

Kurset passer for både amatører og profesjonelle, nybegynnere og erfarne fotografer.
Pris: Kursavgift 8 000,– og hotellopphold 8 000,– (full pensjon fra og med torsdag kveld).
Påmelding direkte til Vågå hotell.