morten-krogvold-photo-trond-andersen_lr.jpg

Kalender

Kom på utstilling, meld deg på workshop eller få med deg andre spennende ting Morten Krogvold driver med.

Back to All Events

Morten Krogvold Workshop Trinn 2, Vågå


  • Vågå hotell 45 Vågåvegen Vågå, Oppland, 2680 Norway (map)

Morten Krogvold Workshop er delt inn i tre hovedfaser, og Trinn 2 har ett hovedtrekk: Vi går i dybden. Vi senker tempoet noe – men ikke intensiteten! Kunsthistorie, fotografihistorie og fokus på hver enkelts personlige utvikling er viktig. Når du kommer, velger du én av ti oppgaver som du skal jobbe med gjennom hele kurset. Her er det selvsagt stort rom for personlig tolkning av oppgaven – det er hele vitsen!

På trinn 2 får du flere praktiske demonstrasjoner og oppgaver. Den store fordelen er at jeg kjenner deltakerne – alle må ha gått Trinn 1 først – og dermed kan vi kommunisere på et annet nivå. Kvaliteten på dialogen oss imellom er mer interessant, og undervisningen tas imot med en annen konsentrasjon.

Billedekritikk av egne bilder – både medbrakte og de som utføres på kurset – er en vesentlig del av kurset. Vi har både teori og praksis hver dag og ender som på Trinn 1 opp med en utstilling siste ettermiddag.

Utstyret er ikke viktig, og du kan velge om du vil arbeide analogt (med film) eller digitalt. Vågå hotell har et stort og velutstyrt mørkerom der også de som aldri har vært i mørkerom før kan få prøve seg – også på Trinn 2. Vi har dessuten meget gode printere tilgjengelig.

Kurset passer for både amatører og profesjonelle, nybegynnere og erfarne fotografer.
Pris: Kursavgift 8 500,– og hotellopphold 8 500,– (full pensjon fra og med torsdag kveld).
Påmelding direkte til Vågå hotell.