morten-krogvold-photo-trond-andersen_lr.jpg

Kalender

Kom på utstilling, meld deg på workshop eller få med deg andre spennende ting Morten Krogvold driver med.

Back to All Events

Morten Krogvold Workshop i Venezia


Velkommen til Morten Krogvold Workshop i Venezia – ni dager med undervisning, bildekritikk, fotografering og fantastisk mat og drikke!

«Adriaterhavets dronning» om vinteren er det motsatte av Venezia om sommeren. Da minner byen om Disneyland – men vi søker det opprinnelige Venezia.

Tåke. Halvmørke avbrutt av sol som norsk vår. Poetisk stillhet som et pust fra tidligere tider. Omtrent midt i den vakre lagunen, inngjerdet mellom vannet og himmelen, ligger Venezia som en eventyraktig visjon. Som ved et mirakel har byen steget opp av havet, nesten svevende. Byen ligger på mer enn 100 øyer, med rundt 170 kanaler og bundet sammen av nærmere 400 broer. Canal Grande er byens hovedpulsåre, den vakreste gate i verden – uten en eneste bil!

Vi har tidligere arrangert en rekke workshops i Italia: Venezia, Sicilia, Napoli, Roma, Firenze og andre steder i Toscana. Vi kjenner altså landet og kulturen godt.

Prisen er kr 23 500, som dekker undervisning, daglig bildekritikk og 4 felles måltider. Prisen dekker også en dagsutflukt til en av Italias vakreste byer, nemlig Padova. Byen er en fryd å besøke. Den er oppført på Unescos verdensarvliste og huser blant annet Cappella degli Scrovegni, et av verdens vakreste kapell. Dette mirakuløse stedet huser den moderne kunsts vugge – Giottos fresker som startet renessansen. Beløpet kan betales i 3 avdrag.

NB! Du må selv ordne med reise og overnatting.

Fotograferer du digitalt, må du ha med kamera og en bærbar PC/Mac med bildebehandlingsprogram. Vi printer til sluttutstillingen.
Bruker du film, må du ordne med fremkalling og forstørring selv – vi har ikke mørkeromsmuligheter.

Earlier Event: October 30
4 ukers online workshop (modul 3)
Later Event: February 16
Morten Krogvold Workshop Trinn 2, Vågå