morten-krogvold-photo-trond-andersen_lr.jpg

Kalender

Kom på utstilling, meld deg på workshop eller få med deg andre spennende ting Morten Krogvold driver med.

Back to All Events

Morten Krogvold Workshop i Firenze – FULLT!


  • ponte vecchio firenze Italy (map)

Velkommen til Morten Krogvold Workshop i Firenze – ni dager med undervisning, bildekritikk, fotografering og fantastisk mat og drikke!

Renessansehovedstaden Firenze er utgangspunktet for den italienske gullalder for bildekunst, litteratur, arkitektur og vitenskap. Her finner vi den fantastiske katedralen Santa Maria del Fiore med Brunellechis kuppel, dåpskirken Battestero di San Giovanni, og Ghibertis paradisport – et av verdens undere. Her skapte Michelangelo skulpturen David, og her bodde og virket Dante, Giotto, Rafael, Leonardo, Botticelli og en rekke andre store kunstnere.

Undervisningen vil foregå sentralt i Firenze, der vi har et stort møterom med tilstøtende arbeidsrom. Staben på fem fagpersoner står til disposisjon med teknisk og faglig assistanse. Vi har også med oss forfatter og kunsthistoriker Kristine Hardeberg!

Prisen er kr 23 500, som dekker undervisning, daglig bildekritikk og 4 måltider inkludert velkomst- og avslutningsmiddag. Prisen dekker også en dagsutflukt til vidunderlige Siena, der vi finner en av verdens vakreste plasser – Piaza del Campo. Beløpet kan betales i 3 avdrag.

NB! Du må selv ordne med reise og overnatting.

Fotograferer du digitalt, må du ha med kamera og en bærbar PC/Mac med bildebehandlingsprogram. Vi printer til sluttutstillingen.
Bruker du film, må du ordne med fremkalling og forstørring selv – vi har ikke mørkeromsmuligheter.