morten-krogvold-photo-trond-andersen_lr.jpg

Kalender

Kom på utstilling, meld deg på workshop eller få med deg andre spennende ting Morten Krogvold driver med.

Back to All Events

Morten Krogvold Workshop Trinn 3, Vågå


  • Vågå hotell 45 Vågåvegen Vågå, Oppland, 2680 Norway (map)

Har du fullført Trinn 1 og 2, er du hjertelig velkommen på Trinn 3. Her er alle deltakerne svært motiverte. På Trinn 3 ser vi talenter, og vi skaper relasjoner – ofte for livet.

Siden jeg nå kjenner deltakerne godt, lager jeg en egen oppgave til hver enkelt. Ved ankomst får du derfor utdelt en personlig oppgave sammen med nøkkelen til rommet. Denne skal du jobbe med på hele kurset.

Trinn 3 har selvsagt en mengde nye foredrag, men det er også mye praktisk undervisning. Jeg demonstrerer håndverket ved å undervise i praktisk lyssetting og etterarbeid. Det er også mer praksistid enn på Trinn 1 og 2.

Billedekritikk av egne bilder – både medbrakte og de som utføres på kurset – er en vesentlig del av kurset. Vi har både teori og praksis hver dag og ender som på Trinn 1 og 2 opp med en utstilling siste ettermiddag.

Utstyret er ikke viktig, og du kan velge om du vil arbeide analogt (med film) eller digitalt. Vågå hotell har et stort og velutstyrt mørkerom der også de som aldri har vært i mørkerom før kan få prøve seg – også på Trinn 3. Vi har dessuten meget gode printere tilgjengelig.

Kurset passer for både amatører og profesjonelle, nybegynnere og erfarne fotografer.
Pris: Kursavgift 9 000,– og hotellopphold 9 000,– (full pensjon).
Påmelding direkte til Vågå hotell.

Earlier Event: January 11
Morten Krogvold Workshop Trinn 1, Vågå
Later Event: January 27
Ut i kulturen på NRK P2